zondag 30 oktober 2011

Nutswerk Cube lady’s cycling team

Gisteren was de eerste samenkomst van het nieuwe Nutswerk – Cube lady's cycling team. De sponsoren en pers waren uitgenodigd om kennis te maken met de selectie van 2012. Nutswerk is geen onbekende in de wielerwereld, ze zijn immers al sponsor van een succes vol mountainbike team dat ook deelneemt aan de Zeeuwse ATB competitie.

4 jaar Rabo Lady Force zit er op. Rabobank neemt afscheid als hoofdsponsor, maar blijft de ploeg trouw als goede subsponsor. Vooral het laatste jaar waren er mooie successen behaald. 5 overwinningen en een mooie 2e plaats op het NCK. Voor het Zeeuwse Dames wielrennen is het goed dat er een nieuwe sponsor is. Het dames wielrennen in Zeeland zit de laatste jaren weer in de lift en het zou zonde zijn als daar een einde aan kwam. Met Nutswerk als hoofdsponsor kunnen we weer verder bouwen en het dames wielrennen in Zeeland naar een hoger plan tillen. De selectie bestaat uit 12 dames, heel misschien word er nog 1 dame toegevoegd aan de selectie. Ook dit jaar rijd de ploeg weer onder de vlag van WV Zeeuws-Vlaanderen.

Selectie dames team Nutswerk – Cube: Anne Eversdijk, Baukje Doedee, Christel Janssen, Els Leemans, Henriette Woering, Ines Klok, Joukje Braam, Lisa Bogaert, Mara van Doremalen, Shauni Corthout, Tara Gins en Wendy Versluis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten